FIRA D’EMPRESES SIMULADES


Cada 2 anys, els alumnes de Gestió Administrativa de la Salle de La Seu d’Urgell, assistim a la Fira Internacional d’Empreses Simulades, situada a la ciutat de Barcelona. La durada és de 3 dies, en els que aprenem a interactuar amb empreses simulades, tant les empreses SEFED de l’Estat Espanyol, com empreses simulades de la resta del món, gràcies a la Fundació Inform que és qui ho organitza.

La nostra empresa simulada es dedica a comercialitzar amb portes, parquets i melamines, d’on prové el seu nom “FUSTES LA SALLE S.L.S”.

Hem estat present en les tres últimes edicions d’aquesta fira (2012, 2014 i 2016), i aquest próxim any 2018 tornarem a assistir-hi.

L’any passat, com no hi havia Fira, vam assistir a un Meeting Point, que és una reunió d’empreses simulades més reduïda, ja que la durada és només d’un dia. Es va celebrar al’IES Daniel Blanxart, situat a Olesa de Montserrat (província de Barcelona)

Fira Sefed 2016

En la passada edició de la Fira (9, 10 i 11 de març de 2016) van participar 69 empreses simulades, amb més de 4.500 visitants durant els tres dies de fira. Les 69 empreses simulades participants van venir de països com: Àustria, Bèlgica, Itàlia i Romania, i de comunitats autònomes com el País Basc, Aragó, Navarra, Comunitat Valenciana, Galícia, Madrid i, òbviament, Catalunya.