FIRA D’EMPRESES SIMULADES

La Fundació Inform organitza cada dos anys la Fira Internacional d’Empreses Simulades. En aquesta Fira, celebrada a la ciutat de Barcelona durant 3 dies, no només participen les empreses simulades SEFED de l’Estat espanyol, sinó també les empreses simulades estrangeres que així ho vulguin.

La nostra empresa simulada, FUSTES LA SALLE S.L.S. (dedicada a la comercialització de portes, parquets i melamines) ha estat present en les quatre últimes edicions de forma consecutiva (2012, 2014, 2016 i 2018).

Fira 2016 Grup

La Fira representa un marc idoni perquè els nostres alumnes visquin, de forma directa, la realitat d’una fira comercial i posin en pràctica els coneixements adquirits durant el curs a l’aula. A més, és una oportunitat única de trobar-se presencialment amb les altres empreses simulades i compartir un espai de comunicació entre tots els participants.

Durant la celebració d’aquestes fires les empreses simulades mostren els seus productes en directe per aconseguir nous clients, fidelitzar els antics i establir vincles empresarials amb empreses simulades d’arreu del món.

Fira Sefed 2018

En la passada edició de la Fira (14, 15 i 16 de març de 2018) van participar 69 empreses simulades amb més de 5.000 visitants durant els tres dies de fira.

Les 69 empreses simulades participants van venir de països com: Àustria, Bèlgica, Brasil i Romania, i de comunitats autònomes com el País Basc, Aragó, Navarra, Comunitat Valenciana, Galícia, Madrid i, òbviament, Catalunya.